🚚 Bestil 2 dage i forvejen. Levering lige til døren! 🍰

Indkøbsvogn

0

Din indkøbspose er tom

Gå til butik
Close

Hvordan startede Tartino?

Hvordan startede Tartino?

Tartino.dk er en succesfuld dansk virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og levering af kvalitets tærter til forskellige begivenheder og festligheder. Bag denne lækre og kreative konditori-oplevelse står to passionerede iværksættere med over 20 års erfaring inden for konditori og design.

Historien om Tartino.dk begynder i Glumsø, Danmark, hvor de to grundlæggere besluttede at kombinere deres talenter og passion for at skabe en unik virksomhed, der tilbyder smukke og velsmagende tærter. Deres vision var at skabe en virksomhed, der leverer ikke blot tærter, men også en helhedsoplevelse, der gør hver begivenhed mindeværdig og speciel.

Med en fast tro på kvalitet og innovation i deres arbejde, valgte grundlæggerne at bruge ingredienser af høj kvalitet fra Italien. Disse ingredienser transporteres med stor omhu fra Syditalien til deres laboratorium i Glumsø. Her fremstilles tærterne med friske frugter og cremer, der er tilberedt samme dag som levering.

Tartino.dk har samarbejdet med en lang række virksomheder og private kunder, der har haft glæde af deres tjenester ved forskellige arrangementer såsom private fester, bryllupper, barnedåb, konfirmationer, fødselsdagsfester og virksomhedsevents. Succesen for Tartino.dk er vokset støt, og firmaet har opnået anerkendelse og popularitet ved at blive den officielle sponsor for Miss Denmark 2022 og Masquerade Charity Ball i Odd Fellow Palæet i 2023.

Tartino.dk's succes skyldes ikke kun deres fremragende kvalitet og kundeservice, men også deres evne til at tilpasse sig kundernes behov. De tilbyder et bredt udvalg af tærter, både søde og salte, samt skræddersyede pakker, der passer til forskellige feststørrelser og præferencer. De har også en stærk tilstedeværelse på sociale medier som Instagram, Facebook og TrustPilot, hvor de har samlet en lang række 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder.

I dag er Tartino.dk et kendt navn i Danmark og fortsætter med at sprede glæde og uforglemmelige smagsoplevelser gennem deres eksklusive tærter og engagement i deres kunders tilfredshed.

Tags :
kategorier : Tartino

Efterlad en kommentar