🚚 Bestil 2 dage i forvejen. Levering lige til døren! 🍰

Indkøbsvogn

0

Din indkøbspose er tom

Gå til butik
Close

Mere om vores produkter

Mere om vores produkter

Tartino.dk er en fremragende dansk virksomhed, der tilbyder et væld af forskellige tærter, der kan tilfredsstille enhver smag og gøre enhver begivenhed mindeværdig. Deres produktportefølje inkluderer både søde og salte tærter, der er omhyggeligt designet og tilberedt med de bedste ingredienser og største omhu.

En af deres mest populære tærter er jordbærtærten med vaniljecreme. Denne klassiske tærte kombinerer de friskeste jordbær med en blød og silkeagtig vaniljecreme, hvilket skaber en perfekt balance mellem frugt og creme. Deres drue-tærte med vaniljecreme er en anden fantastisk mulighed, der imponerer med sin unikke kombination af smag og teksturer.

For chokoladeelskere tilbyder Tartino.dk en lækker chokoladetærte med praline, karamel og chokoladecreme, der er en sand fryd for smagsløgene. Denne tærte er rig og dekadent, hvilket gør den til den perfekte dessert for enhver chokoladeentusiast.

Tartino.dk har også en række tærter med forskellige cremer, såsom deres tropisk tærte med vaniljecreme, der byder på eksotiske frugter og en lækker vaniljecreme. For dem, der ønsker noget lidt mere sofistikeret, er deres champagne-tærte med champagne og trøffelcreme en fantastisk mulighed.

På den salte side tilbyder Tartino.dk et bredt udvalg af tærter, der inkluderer ostebold med oliven (flødeost, bacon, grøntsager, oliven), ostebold med tørrede tomater (flødeost, tørrede tomater, bacon, sesam) og ostebold med nødder (flødeost, nødder, bacon).

Tartino.dk's tærter kommer i tre forskellige størrelser: små (50g), mellemstore (120g) og store (170g), hvilket gør det nemt for kunderne at vælge den rigtige størrelse til deres arrangement og præferencer.

Alle Tartino.dk's tærter fremstilles i deres laboratorium i Glumsø, hvor de bruger de fineste ingredienser, der hovedsageligt er importeret fra Syditalien. Disse ingredienser kombineres med friske frugter og cremer, der er tilberedt samme dag som levering, for at sikre den bedste kvalitet og smag.

Tartino.dk har en stærk tilstedeværelse på sociale medier som Instagram, Facebook og TrustPilot, hvor de har samlet en lang række 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder. De er kendt for deres kvalitetsprodukter og fantastiske kundeservice og fortsætter med at imponere og glæde kunderne med deres unikke og lækre tærter.

Tags :
kategorier : Tartino

Efterlad en kommentar