🚚 Bestil 2 dage i forvejen. Levering lige til døren! 🍰

Indkøbsvogn

0

Din indkøbspose er tom

Gå til butik
Close

Forår Tærte med Pistaciecreme - Fejr Foråret med Festpakker

Forår Tærte med Pistaciecreme - Fejr Foråret med Festpakker

Foråret er en tid for fornyelse, og vores Forår tærte med pistaciecreme er den perfekte dessert til at fejre denne vidunderlige sæson. Med dens friske smag og lyse farver er denne tærte ideel til festpakker og enhver begivenhed, hvor foråret skal fejres.

I hjertet af denne tærte finder du en lækker pistaciecreme, lavet af naturlig flødeskum og en blanding af ingredienser, der sammen skaber en delikat og nøddeagtig smag. Cremen indeholder majsstivelse og nødder og kan indeholde spor af nødder, mælk og mælkebaserede produkter.

Den delikate marengs, som pryder denne forårstærte, er lavet af sukker, æggehvidepulver og en række andre ingredienser, der arbejder sammen for at skabe en luftig og let tekstur. Marengsen indeholder gluten, mandel, hassel- og valnød samt æggehvidepulver.

Denne tærte er smukt dekoreret med friske hindbær og mandler, der tilføjer en eksplosion af farve og smag, der virkelig afspejler forårets essens. Forår tærte med pistaciecreme er den perfekte dessert til festpakker og vil helt sikkert imponere dine gæster og give dem en uforglemmelig smagsoplevelse.

 

Kort skorpetærte: 

Ingredienser: mel, smør, sukker, æg, bygmalt, invertsukkersirup krystalliseret og aromatiseret med honning, vegetabilsk margarine, vanillin, farvestoffer: blanding af carotenoider og paprikaekstrakt

Den indeholder allergener: korn indeholdende gluten, mælk og mælkebaserede produkter, æg og ægprodukter 

Produktet kan indeholde spor af jordnødder og jordnødder baserede produkter, nødder, soja- og sojaprodukter, lupiner og lupin baserede produkter

 

Pistaciekrem

Ingredienser: naturlig flødeskum, glucosesirup, vand, sukker, modificeret majsstivelse, palmeolie, farver, vaniljesmag, salt, citronsyre, pistachio, dye 

Den indeholder allergener: majsstivelse, nuts.

Kan indeholde spor af nødder og mælk, mælkebaserede produkter

May contain traces of milk, soy, egg 

Marengs

Ingredienser:  sukker, æggehvidepulver, majsstivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), fortykningsmiddel, naturlig vaniljearoma.

De indeholder allergener:  gluten, mandel, hassel - og valnød, æggehvidepulver

Mandler

Frugter: hindbær