🚚 Bestil 2 dage i forvejen. Levering lige til døren! 🍰

Indkøbsvogn

0

Din indkøbspose er tom

Gå til butik
Close

Lækker Jordbærtærte fra Tartino.dk - En uimodståelig sommerdessert

Lækker Jordbærtærte fra Tartino.dk - En uimodståelig sommerdessert

Engang i en lille by i hjertet af Danmark var der en talentfuld konditor, der besluttede at skabe den mest lækre og smukke jordbærtærte nogensinde. Han vidste, at den rigtige kombination af ingredienser og kærlighed ville gøre hans kreation uforglemmelig.

Konditoren begyndte med en kort skorpetærte, omhyggeligt fremstillet af mel, smør, sukker, æg, bygmalt, invertsukkersirup krystalliseret og aromatiseret med honning, vegetabilsk margarine, vanillin og farvestoffer: blanding af carotenoider og paprikaekstrakt. Allergener som korn indeholdende gluten, mælk og mælkebaserede produkter samt æg og ægprodukter blev omhyggeligt taget i betragtning. Den lækre skorpe kunne også indeholde spor af jordnødder og jordnødder baserede produkter, nødder, soja- og sojaprodukter, lupiner og lupin baserede produkter.

Dernæst kom den himmelske vaniljecreme, en blanding af naturlig flødeskum, glucosesirup, vand, sukker, modificeret majsstivelse, palmeolie, cellulose, farver, vaniljesmag, salt og citronsyre. Denne del indeholder allergener som majsstivelse og kan indeholde spor af nødder samt mælk og mælkebaserede produkter.

Endelig blev tærten prydet med et skinnende lag af neutral gel, lavet af sukker, glukose, vand, geleringsmidler, citronsyre og naturlige - identiske slagsstoffer. Denne gel fremhævede den udsøgte smag og tekstur af de friske jordbær, der blev brugt som det centrale element i denne tærte.

Da jordbærtærten var færdig, var konditoren stolt over sit mesterværk. Han vidste, at hans kreation ikke kun ville glæde smagsløgene, men også skabe mindeværdige øjeblikke for dem, der delte den. Og så blev denne jordbærtærte fra Tartino.dk født, klar til at blive nydt ved enhver fest eller sammenkomst.

Kort skorpetærte: 

Ingredienser: mel,  smør, sukker, æg, bygmalt, invertsukkersirup krystalliseret og aromatiseret med honning, vegetabilsk margarine,  vanillin, farvestoffer: blanding af carotenoider og paprikaekstrakt

Den indeholder allergener: korn indeholdende gluten, mælk og mælkebaserede produkter, æg og ægprodukter 

Produktet kan indeholde spor af jordnødder og jordnødder baserede produkter, nødder, soja- og sojaprodukter, lupiner og lupin baserede produkter

 

Vaniljecreme

Ingredienser: naturlig flødeskum, glucosesirup, vand, sukker, modificeret majsstivelse, palmeolie, cellulose, farver, vaniljesmag, salt, citronsyre. 

Den indeholder allergener: majsstivelse 

Kan indeholde spor af nødder og mælk, mælkebaserede produkter

 

Neutral gel

Ingredienser: sukker, glukose, vand, geleringsmidler, citronsyre, naturlige - identiske slagsstoffer. 

 

Frugter: jordbær